Givertjeneste

Norkirken Grimstad er en menighet som baserer sin virksomhet på gaver og givertjeneste fra våre medlemmer.

Du kan gi på følgende måter:

• Vil du bli fast giver eller gi en enkeltgave, kan du fylle ut digitalt givertjenesteskjema.
  • Du kan endre givertjenesten din via Normisjons MinSide. Les her hvordan.
  • Du kan også laste ned, fylle ut og returnere avtalegiro.
  • Gaver kan gis via bankkonto til Norkirkens arbeid generelt, kontonr. 3000 21 14158,
    eller som øremerket gave til kirkebygget for Norkirken, kontonr. 2801 36 23157.
  • Norkirken Grimstad har Vippsnr. 13496. På gudstjenestene kan du også gi kontant og med kort.

Kirkebygget vårt, som stod ferdig til 1. desember 2018, finansieres delvis med givertjeneste fra kirkens medlemmer. Norkirken Grimstad har ansatt egen pastor i full stilling. Det er også ansatt medarbeidere innenfor barne- og ungdomsarbeidet (ca. 50 %). Kirken har også ettåring i samarbeid med Bibelskolen. Alle tilsatte lønnes med finansiering fra vår givertjeneste. Vi er med andre ord avhengig av medlemmenes givertjeneste, og vi oppfordrer deg til å være med.

Du får skattefritak på gaver til ideelle organisasjoner på mellom 500 og 50 000 kr pr. person.

Har du spørsmål, kontakt:

• kasserer Steinar Rettedal, tlf. 994 56 783, mail@steinarrettedal.com
  • regnskapsfører Solveig Eriksen, tlf. 478 49 795, solveig@agder.com