F13 Sommer

F13 Sommer

Vi arrangerer ungdomssamlinger i uke 32 for deg som til høsten går i 8. klasse-3. videregående. I denne artikkelen finner du informasjon om F13 Sommer og link til påmeldingen.

Nå nærmer det seg det vi håper vil bli sommerens høydepunkt: «F13 Sommer». På grunn av koronasituasjonen ble vi nødt til å avlyse F13 sin årlige Danmarkstur. I stedet arrangerer vi F13 Sommer!

F13 Sommer består av følgende tre «samlinger»:

 

Tirsdag 4. August: «H2O-kveld»

Sted:                         Fotballbanen v/ Norkirken Grimstad.

Tid:                             18.00.-22.00.

Hva skjer:                 Vannsklie, grilling og kveldssamling.

Kom i treningstøy/badetøy. Ta med ekstra skift, grillmat og drikke.

 

Torsdag 6. August: «Beach Night»

Sted:                          “Bibelskolestranda” – Gangavstand fra Bibelskolen i Grimstad/Norkirken

Tid:                             18.00.-22.00.

Hva skjer:                 Vannsport, grilling og kveldssamling

Ta med badetøy (evt. våtdrakt), grillmat og drikke.

 

Lørdag 8. August–Søndag 9. August: «Overnattingstur»

Se mer info under.

 

Påmelding:

Link til påmeldingen finner du http://www.checkin.no/event/24328/f13-sommer

En kan selv velge hvilke av de tre samlingene en vil være med på. Vi har laget en felles påmelding for hele F13 Sommer, hvor en huker av hvilke samlinger en ønsker å delta på. En kan melde seg på én av samlingene, to av samlingene eller alle tre. Det holder å fylle ut påmeldingsskjemaet en gang.

Påmeldingsfrist for overnattingsturen 8.-9. august er: 28. Juli.  Påmeldingen til samlingene tirsdag 4. August og torsdag 6. august stenges 24 timer før den aktuelle samlingen starter.

 

Smittevernstiltak:

  • Håndhygiene: Vi vil legge til rette for god håndhygiene underveis.
  • Fysisk kontakt: Myndighetene har opphevet påbudet om å holde 1 meters avstand under sommerleirer for ungdom opp til 20 år, innenfor kohorter på 20 stk. Vi legger derfor til rette for at aktivitet som krever fysisk kontakt skjer innenfor kohorter på 20 stk.
  • Ved sykdom: Det er viktig at en ikke møter opp på F13 Sommer dersom en er syk.

Arrangementet gjennomføres under den forutsetning at myndighetenes anbefalinger knyttet til smittevernstiltak tillater oss å gjennomføre arrangementet.

 

Informasjon:

Følg med på F13 sin facebookside for løpende informasjon. All viktig informasjon vil også bli sendt til mailadressen som oppgis i påmeldingen.

 

Spørsmål:

Spørsmål rettes til Morten Høie, Ungdomspastor i Norkirken Grimstad, 40461199, morten.hoie@normisjon.no

 

 

Vi gleder oss til fine augustdager sammen!

Hilsen voksenlederne på F13 😉

 

*****

 

INFORMASJON OM «OVERNATTINGSTUR TIL HOVE LEIRSENTER»

 

Oppmøte/Henting:

Vi organiserer ikke noen felles transport til Hove Leirsenter. Oppmøte og henting blir derfor direkte på selve leirsenteret.

Oppmøte på Hove Leirsenter: Kl. 15.00. – Lørdag 8. August

Henting på Hove Leirsenter: Kl. 13.00. – Søndag 9. August

 

Adresse Hove Leirsenter:

Hoveveien 100, 4810 Færvik (Tromøy, Arendal)

 

Mat:

Deltakerne får servert middag lørdag, på leirsenteret.

Kveldsmat lørdag og frokost søndag tar vi med oss selv. Dvs. at hver deltaker får beskjed om å ta med enten brød, pålegg eller til fellesskapet drikke (kun varer med emballasje). Hvem som skal ta med hva, får dere beskjed om når turen nærmer seg.

 

Overnatting:

Vi overnatter inne på firemannsrom. Her har vi i utgangspunktet 28 sengeplasser. Dersom sengeplassene inne blir fylt opp er det også mulighet for å overnatte i telt.

 

Ta med:

Sovepose eller dynetrekk, laken, putetrekk, bibel, skrivesaker, toalettsaker, badetøy, håndkle, solkrem, treningsstøy, liten sekk/veske, innesko.

 

Pris:

350,- pr person

Søskenrabatt: For søskenrabatt skriv inn rabattkode: «SØSKEN», i påmeldingen. Det gis 20% avslag for hver av de påmeldte søsknene.

Vi ønsker å ha alle med på tur. Dersom en av ulike grunner ikke har økonomisk mulighet til å delta på F13s overnattingstur, er det mulig å søke Acta – barn og unge i Normisjon – som vi i F13 er en del av – om økonomisk støtte til turen. Ta kontakt med ungdomspastor Morten Høie for mer informasjon om dette.