F13s Sommertur 2021

F13s Sommertur 2021

I år går F13s Sommertur til Vestlandet, nærmere bestemt Stemnestaden Leirsted utenfor Haugesund. Dette blir fire dager med sol, bading, aktiviteter, bibeltimer, smågrupper, festmiddag, underholdningskveld og mye tid til å henge med fine folk og få nye venner.

Dato: 9.-12. august.

 

Påmeldingsfrist: 20. juni

Lenke til påmeldingen: https://www.checkin.no/event/32858/sommertur-f13-2021

 

Pris: 2600,- per deltaker (+ evt. medlemskontigent)

Søskenrabatt:

For søskenrabatt skriv inn rabattkode: «SØSKEN», i påmeldingen. Det gis 15% avslag for hver av de påmeldte søsknene.

Medlemskontigent:

Alle deltakere på F13s Sommertur må være medlem av F13 for å kunne bli med på turen. Har ikke deltakeren allerede betalt årets medlemskontingent, vil denne sendes bli ut i juni. Medlemskontingenten er på 100 kr.

Leirstøtte:

Vi ønsker at alle som ønsker skal få bli med på tur. Dersom en av ulike grunner ikke har økonomisk mulighet til å dekke deltakeravgiften selv, er det mulig å søke Acta – barn og unge i Normisjon som vi i F13 er en del av – om økonomisk støtte til turen. Ta kontakt med ungdomspastor Morten Høie for mer informasjon om dette.

 

Informasjon:

Følg med på F13 sin Facebook-side for fortløpende oppdateringer om turen. All viktig informasjon vil også bli sendt til mailadressen som oppgis i påmeldingen.

Turen er for ungdom som fra og med høsten 2021 går i 8. klasse og opp til VG3.

Arrangementet gjennomføres under den forutsetning at myndighetenes anbefalinger knyttet til smittevernstiltak tillater oss å gjennomføre arrangementet.

 

Spørsmål:

Kontakt Ungdomspastor Morten Høie

Epost: morten.hoie@normisjon.no

Tlf: 40461199

 

 

Vi gleder oss til tur!

Hilsen alle oss i F13