Høstens program

Høstens program

Her kan du laste ned semesterprogrammet og lese om det som skal skje.

Program høsten 2017

I høst blir det gudstjeneste de fleste søndagene utover slik programmet viser. Også i høst vil det være nattverdgudstjenester første og tredje søndag i måneden mens det normalt vil være familiegudstjeneste andre søndagen i måneden og gudstjeneste med undervisning og ordet fritt den fjerde søndagen i måneden.

Takk til alle trofaste medarbeidere som stiller opp i de mange forskjellige oppgaver og dermed gjør det mulig å gjennomføre høstens program. Skulle du ha lyst til å gå inn i en oppgave, er det bare å ta kontakt med styret eller undertegnede.

Av særlige arrangementer denne høsten nevner vi Menighetsweekenden 22.–24. september, en fin anledning til å bli bedre kjent og styrke fellesskapet i forsamlingen. I oktober er det felles gudstjeneste for alle menighetene i Grimstad på Bibelskolen 15. oktober og helgen etter løper den årlige Veritaskonferansen av stabelen. Søndag 3. desember arrangerer Bibelskolen sin adventskonsert og vi slutter opp om den. Og så er det allerede jul med gudstjeneste julaften og juletrefest 28. desember. Mye å se frem til!

Vær med å be for høstens gudstjenester og det øvrige arbeid i Norkirken.