Koronaoppdatering

Koronaoppdatering

Fredag 14. januar 2022

KORONAOPPDATERING

Regjeringen kom torsdag 13. januar med endrede retningslinjer for koronahåndtering i samfunnet. Arbeidsutvalget i Norkirken var samlet til møte torsdag kveld. For Norkirken betyr de nye retningslinjene følgende:

For gudstjenester i Norkirken betyr dette at en med faste, tilviste plasser kan samles 200 personer. Munnbind og «én-meteren» gjelder fortsatt. Nåværende regler gjør det ikke mulig å gjennomføre barnearbeid under gudstjenesten i den form det pleier å ha. Kirkekaffe vil fortsatt ikke være gjennomførbart. Forhåndspåmelding vil ikke lenger være nødvendig, men det er registrering ved ankomst.

60+ samlinger i Norkirken kan samle inntil 200 på faste, tilviste plasser. Munnbind og “en-meteren” gjelder fortsatt. Det vil være mulig å gjennomføre måltider i etterkant, ved at de fremmøtte henvises fra en plass i hovedsalen til en plass i lillesalen, og det serveres med bordene.

Sosiale samlinger eller mindre samvær (som likevel kan bli flere enn 30 stk) som Skravlekveld for damer, Menn i all verden oa. er vanskelig å få til under dette regimet.

F13 vil bli utfordret til å jobbe med å se om det er mulig å få til en form for samling etter gjeldende regler fra neste uke, men det er utfordringer både med samværsform og antall.

Arbeidsutvalget oppfordrer FamilieSPRELL og gutteTWEENS/jenteTWEENS til å samles, forutsatt at en enten er ute, eller har en samværsform som er innenfor regelverket.

Konfirmantundervisningen går som vanlig.