Ny ettåring

Ny ettåring

Gabriel Løsnesløkken blir ny ettåring i Norkirken Grimstad skoleåret 20/21. Her følger en liten hilsen fra ham.

“Jeg heter Gabriel og har fått gleden av å bli den nye ettåringen i Norkirken Grimstad. Jeg er glad for at Gud ledet meg inn på denne veien og har gitt meg en så fin mulighet. I fjor hadde jeg et veldig flott år på Bibelskolen i Grimstad, og tror dette året blir minst spennende!

Til nå har jeg vært med på F13 Sommer, med blant annet overnattingstur til Hove Leirsenter. Dette har vært magisk! I året som kommer skal jeg også få være med på mye annet spennende.

For kun to år siden viste Jesus seg, gjennom sin rike nåde, helt virkelig i livet mitt. Han viste meg at det Bibelen taler om uten tvil er sannhet! Jeg oppfordrer oss alle til å holde dere tett til Kristus og gjøre alt gjennom ham, vår frelser. For husk, uten ham kan vi ingen ting gjøre!

Jeg er sikker på at dette blir et innholdsrikt år i Norkirken og det arbeidet som gjøres her. Jeg gleder meg til å komme i gang med oppgavene jeg har blitt tildelt her!”